Hva inneholder BellyBliss?

Godt for tarmfloraen og fordøyelsen

Melkesyrebakterier er godt kjent i Norge. Mer enn en fjerdedel av befolkningen konsumerer melkesyrebakterier på ulike måter; både igjennom kostholdet og tilskudd.

BellyBliss inneholder melkesyrebakterien Lactobacillus plantarum OM. LpOM er en spesifikk, nøye utvalgt stamme av arten Lactobacillus plantarum.

Den forekommer naturlig i menneskets tarmflora, og har gjennom evolusjonen utviklet seg sammen med oss mennesker. Dette betyr at tarmfloraen vår er tilpasset en sameksistens med L. plantarum; den er variert og fleksibel, og kan leve i mange ulike habitat.

L. plantarum trives i temperaturområdet 15 – 45 °C, tolererer lav pH, og kan dermed overleve og kolonisere fordøyelseskanalen hos mennesker. L. plantarum er involvert i tillagingen av sauerkraut, kimchi, surdeig, tørrfisk og andre fermenterte matprodukter; kost mennesker har hatt som del av sin naturlige diett i tusenvis av år.

L. plantarum er en av de bakterieartene det er forsket mest på og bakterien er ansett som forutsigbar og trygg i bruk.

BellyBliss inneholder også kalsium som bidrar til at fordøyelsesenzymene fungerer normalt. Fordøyelsesenzymer hjelper kroppen til å ta opp næring. Hvis kroppen ikke har tilstrekkelig med slike enzymer kan dette føre til mageproblemer som luft i magen, løs mage, og hard mage.