Betingelser for bruk

Dette nettstedet er levert av BellyBliss Norge AS til å presentere informasjon om BellyBliss® sine produkter. Immaterielle rettigheter til innholdet i dette nettstedet, eksempelvis tekst, grafikk og varemerker er beskyttet av intellektuell eiendomsrett og tilhører BellyBliss Norge AS eller dets lisensgivere. Innholdet på dette nettstedet kan ikke kopieres, endres, selges eller distribueres eller på noen måte utnyttes kommersielt uten tillatelse fra BellyBliss®.

Det er lov å laste ned, lese og skrive ut kopier av innholdet på dette nettstedet for personlig og ikke-kommersiell bruk, forutsatt at du ikke sletter eller endrer merknader om opphavsrett, varemerker eller annen fortrolig juridisk informasjon.

Lenker til andre nettsteder

BellyBliss®  sitt nettsted kan inneholde lenker til tredjeparts nettsteder. BellyBliss® er ikke ansvarlig for disse nettstedene eller innholdet. Hvis du velger å besøke en tredjeparts nettside via en lenke på BellyBliss® sin hjemmeside gjøres dette på eget ansvar. BellyBliss®  kontrollerer ikke disse tredjeparts nettsteder, og vi oppfordrer deg til å lese disse nettstedenes vilkår for behandling av personopplysninger.

Ansvarsfraskrivelse

BellyBliss®  sin hjemmeside fremstår “som den er” og BellyBliss®  gjør ingen garantier for området, tilgjengelighet eller dens innhold. All bruk er på egen risiko. BellyBliss® kan når som helst uten forvarsel endre eller fjerne materiale fra nettstedet.

BellyBliss®  sitt nettsted kan også inneholde tredjeparts materiale. BellyBliss®  er ikke ansvarlig for innholdet i tredjepartsmaterialer, og all bruk er på egen risiko. BellyBliss®  er ikke i noe tilfelle ansvarlig for skader som skyldes bruken av websiden eller dens innhold.