Hva inneholder BellyBliss®?

Melkesyrebakterier er godt kjent i Norge. Mer enn en fjerdedel av befolkningen konsumerer melkesyrebakterier på ulike måter; både igjennom kostholdet og tilskudd.

BellyBliss® inneholder melkesyrebakterien Lactobacillus plantarum OM. LpOM er en spesifikk, nøye utvalgt stamme av arten Lactobacillus plantarum.

L. plantarum forekommer naturlig i menneskets tarmflora, og har gjennom evolusjonen utviklet seg sammen med oss mennesker. Dette betyr at tarmfloraen vår er tilpasset en sameksistens med L. plantarum; den er variert og fleksibel, og kan leve i mange ulike habitat.

L. plantarum trives i temperaturområdet 15 – 45 °C, tolererer lav pH, og kan overleve og kolonisere fordøyelseskanalen hos mennesker. L. plantarum er involvert i tillagingen av sauerkraut, kimchi, surdeig, tørrfisk og andre fermenterte matprodukter; kost mennesker har hatt som del av sin naturlige diett i tusenvis av år og bakterien er allment ansett som forutsigbar og trygg i bruk.BellyBliss® representerer gullstandarden for gode produksjonsmetoder, og garanterer et produkt med ypperste råvarekvalitet.

FDA (U.S. Food and Drug Administration) har jevnlige kontroller av anleggene som fremstiller BellyBliss® for å sikre CGMP (current good manufacturing practices), og produksjonen er i tillegg NSF-sertifisert (national sanitation foundation). NSF er bransjens gullstandard hva angår uavhengige, grundige, og pålitelige trygghetssertifiseringer.  

Produksjonen følger også Ansi-standard, og endelig er hvert eneste glass med BellyBliss® eksplisitt produsert i tråd med CGMPs 21CFR 111