Salgsbetingelser

Selger er BELLYBLISS NORGE AS, 3029 Drammen. Organisasjonsnummer 922 927 154 www.bellybliss.no // post@bellybliss.no.

Du må være minst 18 år for å kunne inngå abonnement på BellyBliss.

Vi har ingen bindingstid eller krav til minstekjøp.

Abonnementsbetingelser

Løpende abonnement vil automatisk fornye seg ved hver levering i den frekvens og med det antall enheter av produkt du har valgt.

BellyBliss selges som abonnement uten bindingstid. Introduksjonsprisen gjelder kun første pakke. Etter én måned sendes neste levering med 2 måneders forbruk til veiledende pris. Videre forsendelser sendes hver 6. uke. 

– Har du har bestilt 1. glass (for deg), får du 1. glass tilsendt innen hver 6. uke.

– Har du har bestilt 2 glass (for deg og din partner) sender vi deg 2 glass innen hver 6. uke.

– Hvis du har bestilt 3 glass (familiepakken) sender vi deg 3 glass innen hver 6. uke.

Dersom du ønsker å avslutte eller pause en levering fra oss må dette gjøres på e-post eller – min side – 48 timer før din neste ordinære forsendelse på virkedager.  Ved for sen endring forplikter du deg til å motta og betale for denne leveringen. Husk å oppgi din e-post og navn i din melding til oss.

* Våre introduksjonstilbud og rabattkoder gjelder kun 1 gang pr husstand.

Bestilling
Du mottar en ordrebekreftelse per e-post med all informasjon. I tillegg mottar du en e-post eller sms med informasjon etterhvert som ordren behandles hos oss.

Oppsigelse Oppsigelse av abonnementet gjelder fra og med neste forsendelse på virkedager. Oppsigelse må meldes senest 48 timer før neste ordinære forsendelse. Sies abonnementet opp senere enn dette, og etter at varen er sendt fra oss, forplikter du deg til å motta og betale for denne leveringen.

Generelt
Vi sender alle pakker med HeltHjem eller Posten. Normalt sender vi varene 1-3 virkedager etter bestilling. Deretter tar det normalt 3-6 virkedager før du mottar varen. alt etter hvor i landet du bor. Vi leverer i hele Norge utenom Svalbard, Jan Mayen og Bjørnøya. For forsendelser utenfor Norge, ta kontakt på post@bellybliss.no.

Forsendelse
Varene sendes med HeltHjem eller Posten. Pakken din blir levert på dørmatten eller i postkassen din, avhengig av hva slags type bolig og nabolag du bor i. Sjekk derfor at adressen du har oppgitt er riktig, og sjekk både postkassen og dørmatten.

Fraktpriser
Vi tilbyr gratis frakt på alle forsendelser. Vi ser oss imidlertid nødt til å belaste deg den reelle fraktkostnaden for returfrakt og for eventuell ny forsendelse.

Kjøpsbetingelser

Disse salgsbetingelsene gjelder for alt salg av varer fra nettbutikken. Kundens ordrebekreftelse/bestilling utgjør sammen med disse betingelser det samlede avtalegrunnlaget for handelen. 

Betingelser her gjelder kun for salg i Norge. Kunder utenfor dette området må henvende seg til oss pr. e-post eller telefon. Salg til forbrukere er blant annet regulert i forbrukerkjøpsloven og  angrerettsloven. Vi er ansvarlig for transaksjoner via betalingskort gjennom nettsiden.

Priser
Prisene inkluderer 15% moms (næringsmidler). Dersom momsen, skatter eller andre avgifter endres vil våre priser endres tilsvarende.

Betaling

Betaling for abonnement gjøres ved gjentakende betaling. Du kan velge å betale med bankort eller faktura. Betalingsfrekvens og størrelsen på beløpet beror på hvilket type abonnement du har valgt. Se under for informasjon om de ulike betalingsmetodene.

Manglende betaling/ retur

Manglende betaling eller retur av produktet anses ikke som en oppsigelse. Hvis du ikke har sagt opp abonnementet og vi ikke har mottatt betaling fra deg, vil du bli belastet for de periodene du har mottatt produktet.  

Kortbetaling

Kortbetaling gjennomføres ved automatiske trekk fra det kortet du har oppgitt. Betalingsløsningen håndteres av Klarna, som er en av europas største banker, kjent for enkle, sikre, og smidige betalingsløsninger på nett. Du har full oversikt over alle dine ordre via – min side –

Faktura

Når du velger å betale med faktura, tilbyr vi deg å betale innen 14 dager. Klarna Bank AB (“Klarna”) vil overta betalingskravet fra BellyBliss.no. Klarna vil sende deg betalingsinstruksjoner, slik at du kan betale direkte til Klarna.

Angrerett

Angrerettloven gir deg 14 dagers ubetinget angrerett fra den dagen du mottar varen på din første forsendelse. Angreretten innebærer at du har rett til å angre kjøpet for uåpnet produkt og returnere varen. For at angreretten skal kunne gjøres gjeldende, må produktet være levert oss i samme tilstand som du mottok den. Ved bruk av angreretten må du dekke kostnaden ved å sende varen i retur. Avtal returen med vår kundeservice.

Iht angrerettloven er det kun returrett på abonnementets første leveranse. De neste leveransene du mottar er identiske med den første og det er derfor ikke returrett på de varene du mottar etter første levering. For at angreretten skal kunne gjøres gjeldende må produktet returneres til oss i samme mengde og stand som du mottok det. Dersom du vil benytte deg av angreretten eller har spørsmål i den forbindelse, bes du ta kontakt med kundeservice. Merk at ved benyttelse av angreretten må du selv bære returkostnaden. Info om angrerett og angrerettskjema finner du her:

– Angrerettloven:  https://lovdata.no/dokument/NL/lov/2014-06-20-27 

– Angrerettskjema: https://signform.no/dss/index.php?view=forms&id=12 

Reklamasjon

Du har full reklamasjonsrett etter gjeldende lover. Har varen blitt skadet under transporten, eller har feil eller mangler, må du kontakte kundeservice innen rimelig tid og maks 2 måneder etter at feilen ble oppdaget.

Force majeure

Skulle det oppstå en situasjon som gjør det umulig for oss å oppfylle sine forpliktelser i denne avtalen, og som etter vanlige kjøpsrettslige regler regnes som Force Majeure opphører den rammede parts forpliktelser så lenge den ekstraordinære situasjonen vedvarer. Som Force Majeure egnes eksempelvis lovendring, arbeidskonflikt, streik, lockout eller andre omstendigheter som partene ikke råder over, slik som krig, opprør, brann, eksplosjon eller inngrep fra offentlige myndigheter. Det samme gjelder ved plutselig endring av krav til merking av produkter, varseltekster, salgsforbud eller beslutning fra myndigheter som påvirker markedet og produkter i negativ retning eller unormal nedgang i markedet.

Opplysninger gitt i nettbutikken

Vi tilstreber å gi våre kunder så korrekt informasjon om våre produkter som mulig. Vi tar imidlertid forbehold om at skrivefeil og ukorrekt lagerstatus kan forekomme, noe som kan innebære at vi ikke kan levere i henhold til informasjon gitt i vår nettbutikk, vår markedsføring eller på annen måte.

BellyBliss har kundeservice per e-post og chat. Vi besvarer alle henvendelser innen 24 timer på e-post. På chat er vi tilgjengelige på hverdager fra 09:00-16:00. 

Endring og oppsigelse av abonnement kan du også enkelt håndtere selv via – min side –